Welkom bij Hardloop-weekend.nl
Welkom bij Hardloop-weekend
Wie achter Hardloop-weekend?
Programma Hardloop-weekend
Data en kosten
Inschrijven Hardloop-weekend
Het gezicht achter Hardloop-weekend
Miranda is het gezicht achter Hardloop-weekend.

Doordat ik al vaker voor vrienden en hardloopmaatjes hardloop weekenden heb georganiseerd en iedereen hier erg enthousiast over is, ben ik op op het idee gekomen om van mijn hobby ook mijn werk te maken. Ik breng hardlopers bij elkaar, zodat we samen kunnen hardlopen en genieten van de omgeving.

Voor meer info over mijzelf, zie hieronder.
Ik ben Miranda en woon in Amsterdam. Ik werk bij een training en conferentie organisatie. In 2001, tijdens mijn stage in Brussel, ben ik begonnen met hardlopen. Langzaam aan ben ik gaan trainen voor diverse loopjes. Nu loop ik 3 tot 4 keer per week hard en geef trainingen bij Running Holland. 1x per week train ik samen met Evelien bij Running Holland. Daarnaast loop ik vaak met hardloopmaatjes.

Als ik alleen loop dan loop ik langs de Amstel richting Ouderkerk, heerlijk zo langs het water! Waarom vind ik hardlopen zo leuk? Om in conditie te blijven en mijn hoofd leeg te maken. Ik krijg er (vooral na afloop) energie van! Hardloop-weekend.nl is voor mij: een gezellig weekend met elkaar hardlopen, genieten van de natuur en lekker eten. Ik hoop dat iedereen het zo leuk gaat vinden als ik.
Hardloop-weekend.nl heeft diverse samenwerkingsverbanden:

Running Holland in Amsterdam, www.runningholland.nl

Running Holland ontvangen 5% korting op het hardloop-weekend

Vitaalklaar Mama Boost, www.vitaalklaar.nl

Leden van Mama Boost ontvangen 5% korting op het hardloop-weekend

Runners Company op de Zuidas Amsterdam, www.succesmeteenpersoonlijkhardloopschema.nl Via Runners Company Flyer ontvang je 5% korting op het hardloop-weekend.

  copyright 2011 www.hardloop-weekend.nl Design: Perfect-Thinking.eu